Beställning

Nöt

När du gjort en beställning får du en orderbekräftelse via e-post. Leveranstiden är normalt 1-2 veckor från beställning, kortare om möjligt. Om du vill ha kött från en specifik gård kan leveranstiden bli längre beroende på när djuren levereras till oss.

Inom en vecka får du en leveransbekräftelse med uppgifter om dag och tid när du kan hämta på ditt valda utlämningsställe. Nötlådorna levereras färska om inget annat anges och ska hämtas inom 2 dagar från leveranstillfället.

Lamm

Eftersom vikten på lamm varierar är priset på lammlådorna ungefärliga. När du gjort en beställning av lamm får du inom en vecka en orderbekräftelse via e-post. Därefter packar och väger vi varorna så att du får ett exakt pris. Leveranstiden är 1-2 veckor från beställning, kortare om möjligt. Tänk på att lamm är säsongsvara och finns inte alltid på lager, men vi meddelar om det finns eller ej.

Lammlådorna levereras om möjligt färska, men kan vara frysta beroende på säsong.

Lammlådor GÅR EJ ATT FÖRBETALA med kort eller Swish p g a varierande vikter. När dina varor är packade och klara får du istället en faktura via e-post, betalningsvillkor 10 dagar netto. Lammen debiteras efter slaktvikt, d v s FÖRE styckning, vilket innebär att en del benvikt försvinner, och därför är köttvikten i lådan mindre än den debiterbara vikten.

Alla priser visas inklusive moms.

 

    Taylors Svartengrens Cajsa Warg MatKomfort Proviant Skärgårdsstiftelsen